kakkan1114

Alla inlägg den 10 maj 2014

Av karin gustafsson - 10 maj 2014 17:18

har ni nånsin varit kär i en person som aldrig märker än? man vill bara gå fram till personen och säga hallo ser du mig inte. Man vill ju att den personen som man är kär i se än. Men ibland kanske den äns inte märker än det är super jobbigrt när inte killen/tjejern man är kär i inte har märkt än.  jag kan lova er att jag har varit kär i en person som aldrig märkte mig. sen tyckte jag att det inte var så roligt när han inte såg mig och bara mina kompisar. Man vill bara gå fram och säga hallo jag finns ockå här på jorden.  gå fram till killen du gillar och säga hej eller så kan du göra något som han märker dig. Ibland märker inte folk än om man inte pratar så mycket ta mordet att prata med han/hon som du är kär i. Eller om du har den personen på facebook eller hans nummer så kan du alltid skicka ett meddelande till den personen och skriva hur du känner för han/hon. om du tar steget att börja skriva med den så kommer han garanterat att svara och märka att du finns och han/hon kanske inte känner samma som dig men då kan ni altid bli vänner och umgås på fritiden och så.  Den personen kasnke gillar dig också men den kanske tror att du inte gillar han och det kanske är därför han/hon inte märker dig för den är blyg eller så. om den personen som du är kär i har ett förhållande redan förstör inte det då för det är inte snällt och förstöra nåns förhållande. Om man gör det så kommer den personen bara bli sur och arg på dig och tycka att du inte är snäll mot han/hon så försök och aldrig paja nån annans förhållande. du kan vara vän med han annars om den har ett förhållande redan. Men du får aceptera att han är ihop med henne.  

Av karin gustafsson - 10 maj 2014 17:06

Nu har vi lite folk hemma som vi ska grilla med efter som mamma har fyllt år. Men i morgon kanske jag ska träffa älsklingen och vara med han men vi får se om det blir så. Men hoppas att ni har haft en toppen dag. Solen har skinnit i Göteborg idag så det är skönt.

Presentation

hej vad kul att du hittade hit. på min blogg får ni läsa om min vardag, hästar. kontakta mig på kakan1114@gmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

hur gamla är ni som läser min blogg. är nyfiken hur gamla ni är
 11
 10
 9
 13 eller äldre

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kenta

  kenta är en C-ponny som jag brukar rida på han är super go och söt han kommer ni få läsa om här på bloggen

vardag,hästlivet

  här kommer ni får läsa om min vardag och hästar

skriv gärna här

mirre

mirre

mirre heter jag och är 23 år gammal och är en arbaisk fullblod och är dressyrhäst. jag är karins foderhäst hon har mig på tors,lörd och ibland sönd. jag älskar och rida ut i skogen men jag gillar också och jobba i paddocken. jag är inte så duktig på att hoppa men jag kan hoppa fast jag är en dressyrponny.    


Ovido - Quiz & Flashcards