kakkan1114

Alla inlägg under februari 2014

Av karin gustafsson - 7 februari 2014 16:38

skolan var rätt chill idag vi var 6 styckna sen blev vi fyra så det var super skönt och det var lungt och så på lektionerna. Men på hemkunskapen så  var vi bara två killar och två tjejer efter som dom andra var sjuka. Men idag börjar mitt lov änkligen var jag har längtat efter lov för då får man sova hur länge som hälst och så. Men alltså jag skulle ladda över videon där jag svarar på frågestunden och det funkade inte så jag kommer antaglingen att skriva alla svaren för det funkade tyvärr och ladda ner videona. Men ni får nöja er med det. Nu är det bara tre veckor kvar tills göteborgs horse show tror jag. Men jag kommer självklart att vara där och så.

Av karin gustafsson - 7 februari 2014 09:00

som ni kanske har märkt så sitter jag och tänker väldigt ofta. Men jag har tänkt mycket på vad jag vill göra med bloggen och så. jag älskar verkligen och skriva och berätta vad som händer i mitt liv liksom till er. andledningen att jag började blogga var att jag älskade och skriva och så. Men nu sattsar  jag sjukt mycket med bloggen och jag vill så gärna att min blogg ska bli stor för det skulle verkligen vara en dröm för mig. Men ibland kanske inte tiden räcker till vad man vill göra. Jag är liksom bara 14 år och har hela livet på mig att funder vad jag just vill göra med bloggen. Om jag just vill göra det här som jag håller på med eller inte. Nu vet jag faktist inte vad jag vill göra för det är så svårt att veta det. jag har alltid trot att jag vill bli känd och det vill jag ju. Men då kanske man ska kämpa mer på bloggen och tänka vad jag skulle vilja läsa på en blogg liksom. och hitta företag som kanske vill sponsra mig och göra lite reklam för mig eller något. för just nu har jag ingen som sponsrar mig och så. Men jag försöker verkligen och hitta sponsor till bloggen men det går inte så himmla bra kan jag säga själv och så tycker jag också. Men jag vill ändå inte sluta blogga eller ta mer blogg pauser för det blir inte så roligt för er och mig. men vi får se vad som händer med bloggen.

Av karin gustafsson - 7 februari 2014 07:52

Godmorgon solstrålar just nu sitter jag i bilen och är på väg till skolan. Ska ha ett litet läxföhör idag som vanligt och sista lektionen är det ju hemkunskap ska bli riktigt kul faktist. Sen kommer mamma att hämta mig så ska vi åka och handlar och lite sånt. Men jag uppdraderar mer när jag är i skolan.

Av karin gustafsson - 6 februari 2014 19:00

jag har funderat super mycket var jag vill göra med hästarna liksom. ibland när det går dåligt så vill jag inte rida längre men när det går bra så vill jag rida. Men det känns så att om jag växer mera och om jag växser ut D-ponnys så måste jag börja rida storhästar och jag vet liksom inte vad jag ska tänka om det tanken. Men det är ju super roligt och rida storhästar och så men jag vet liksom inte vad jag ska börja nån stans där. jag tycker att det är jobbigt att trava för dom har större klev liksom som en ponny. Men jag hoppas att jag kommer kunna rida en storhäst så snart som möjligt för det är ju kul att rida. ibland så orkar man inte åka till stallet och om man inte åker så kommer man ångra sig och det har hänt mig flera gången. och så tror jag att alla känner ibland. Men man sattsar väldigt högt i ridningen och jag vill ju komma ditt efter som det är min störta dröm att hoppa SM och ha en storblogg liksom. Det är alltid lika kul att rida och så men ibland kan vi också tröttna lite på det. Men som det är nu så kommer jag inte sluta rida för jag vill nå mina drömmar och så.  

Av karin gustafsson - 6 februari 2014 12:23

Nu är jag i skolan. Just nu sitter jag i korridoren och pratar med min kompis. Men och sen på ghs när det är så kommer jag vara där med min mamma och några kompisar till mig ska bli riktigt kul faktist jag umgås ju inte så mycket med dom som sagt. Men det är ändå roligt men vi får se om jag möter upp några där. Men vi får se vilka kändisar som är där. Men nu måste jag gå men vi hörs sen.

Av karin gustafsson - 5 februari 2014 19:42

En som älskar dig sjukt mycket och kan inte släppa dig i tankerna. Och ringer dig varje dag och om du är ledsen så kommer han/hon hem till dig och tröstar dig. Så ska en riktig kille/tjej vara när man är tillsammans med den personen. Då vissar den personen verkligen hur sjukt mycket du betyder för den och hur mycket den älskar dig. En som person ska man aldrig släppa taget på efter som det är det finaste en kille/tjej kan göra för den man älskar messta av alla i värden. Så ska man alltid vara mot den man älskar verkligen. Man ska säga så ofta man kan säga att man älskar den för då blir den glad och så.

Av karin gustafsson - 5 februari 2014 07:56

Lisen var super pigg i går. Hon ville inte skritta ens så hon små sprang hela tiden nästan. Men sen gjorde vi en övning där hon gick super fint faktist. Jag är nöjd med mig och Lisen i går. Fast hon inte lyssnade så mycket på mig så var det ändå kallt ute. Så då blir hon lite exatra pigg som sagt. Men sen så slutade hon springa men det var inte lätt och rida lätt på henne i går efter som hon var så pigg.

Av karin gustafsson - 4 februari 2014 17:43

Jag har liksom funderar på vad jag vill göra när jag är för lång för en D- ponny. Jag vill gå över till en stor häst då för jag vill ju liksom fortsätta att rida . Den hästen ska vara väl utbildad som kan ta mig till lite högre klasser och den ska kanske vara 10-17 år helt engkelt en läromästare som man kan lära sig på. Men just nu håller jag på och vänjer mig att rida stor häst. Jag brukar rida min morfars häst. Men jag hoppas att om 8 år så kommer jag kunna rida stor häst i alla gångarter och kanske om 10 år så vill jag köpa min första stor hästen. Men vi får se vad det här med stor häst landar i mitt liv.

Presentation

hej vad kul att du hittade hit. på min blogg får ni läsa om min vardag, hästar. kontakta mig på kakan1114@gmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

hur gamla är ni som läser min blogg. är nyfiken hur gamla ni är
 11
 10
 9
 13 eller äldre

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Kenta

  kenta är en C-ponny som jag brukar rida på han är super go och söt han kommer ni få läsa om här på bloggen

vardag,hästlivet

  här kommer ni får läsa om min vardag och hästar

skriv gärna här

mirre

mirre

mirre heter jag och är 23 år gammal och är en arbaisk fullblod och är dressyrhäst. jag är karins foderhäst hon har mig på tors,lörd och ibland sönd. jag älskar och rida ut i skogen men jag gillar också och jobba i paddocken. jag är inte så duktig på att hoppa men jag kan hoppa fast jag är en dressyrponny.    


Ovido - Quiz & Flashcards