kakkan1114

Alla inlägg under september 2014

Av karin gustafsson - 20 september 2014 11:32

 

1. hinner du med och umgås med dom kompisarna som inte rider? alltså det är olika. på torsdagar är jag i stallet från kl kvart över 3 till 9 och då hinner jag inte umgås med mina kompisar som inte rider. Men på helgerna gör jag det.

 

 

2. umgås du med äldre äller yngre kompisar? för det mesta umgås jag med dom som är äldre än mig. Det har bara blivit att jag har umgås med sånna som är äldre. jag har alltid gillat och umgås med sånna som är äldre också.

 

3. hinner du och umgås med kompisar? ja jag umgås med kompisar i stallet och på helgerna gör jag det och ibland på vecko dagarna när jag har tid.

 

4. Umgås du med kompisar från skolan mest?  nej jag umgås nästan aldrig med mina kompisar från skolan på fritiden. Det kan hända ibland men inte ofta. umgås med dom kompisarna som jag har utanför skolan och så.

 

5. Bästisar? alltså jag har liksom inte nån bästiz men den jag umgås med mest är väl Lisa vi håller väl mest kontakten.

 

6. umgås du med tjejkompisar mer än killkompisar?  nej jag umgås mest med killkompisar utanför skolan och i skolan. jag vet inte varför men det har bara blivit så.

 

7. Vad gör du när du umgås med kompisar? åker in till Göteborg eller så är vi hemma och cillar bara typ

 

8. Har det hänt nån gång att du har blivit kär i din killkompis? alltså ja ibland men det händer inte ofta. det är mer ofta attt dom blir kära i mig när vi är kompisar och så liksom.

 

9. har det hänt nån gång att du har blivit kär i din kompis kille? alltså det har verkligen inte hänt. Om min kompis är ihop med en kille så skulle jag aldrig förstöra doms förhållande eftersom dom är ihop och jag och dom är kompisar. Men det har hänt att jag tycker att han är snygg men jag har blivit kär i han.

ANNONS
Av karin gustafsson - 20 september 2014 10:27

idag blir det att åka upp till mitt <3 för att rida han det var ett tag nu eftersom jag har varit sjuk. Han ska få 100 pussar av mig. sen så ska jag åka hem och det blir ganska lung kväll för mig idag. För på måndag så ska jag gå till skolan. jag har aldrig länktat så mycket till skolan som jag gör nu. ska bli kul och träffa alla kompisar igen. Eftersom jag missade en vecka i skolan så får jag jobba i kapp dom andra. Men jag tror att det blir lätt och göra det.

ANNONS
Av karin gustafsson - 19 september 2014 22:06

nu ska jag gå och dejta min säng och tänka på värdens underbaraste kille som jag ska drömma om. Men vi hörs godnatt. är helt frisk nu och det är så skönt att jag är frisk

Av karin gustafsson - 19 september 2014 14:15

Min kompis frågade mig en dag varför jag var så populär bland killarna och varför jag hade så många killar som var kär i mig. och att min klass har förendras när jag kom in i klassen den dagen?

 

 

 


svar. alltså jag är verkligen inte populär bland killarna dom kanske tycker att jag är snäll och söt men jag ser inte mig själv att jag är populär bland killarna i klassen. Jag umgås mest med dom på rasterna och så men det betyder ju inte att jag är populär. jag umgås också med tjejerna i klassen ibland på rasterna. ända sen jag började i min nya skola så tycker lärana att jag är en förebild för väldigt många i min klass. För när jag kom in till min klass så var det inte så många som pratade och så. Men efter ett tag så sa lärarena att det har förändras mkt i klassen sen jag kom in i den klassen. Och det kanske jag kan hålla med om men jag har liksom inte gjort så mkt att min klass ska förärendras det är liksom dom som har tagit ett steg framåt och börjat våga. och jag kan säga er så här jag tror inte att det är så många i min skola som är kär i mig. jag ser iallefall killarna i min klass bara som vänner. jag har försökt och vara ihop med dom på min skola men det funkade liksom inte för mig och träffa den personen varje dag och så. och sen tror jag att det är bättre att vara tsm med nån på en annan skola för då kan man liksom sakna den personen och så.     

Av karin gustafsson - 19 september 2014 11:53

1. hur länge ska du ha mirre?  alltså när vi skrev under kontrakten så sa vi inte exakt när vi skulle lämna tillbaka han. vi sa bara att vi skulle ha han tills vidare.

 

2. rider du stor häst? ja jag rider stor häst ibland när jag får chansen. Men annars rider jag D-ponny.

 

3. vad är det bästa med hästar? det bästa med hästar är att dom lyssnar när man är ledsen och dom sviker än aldrig liksom och dom är så mysiga.

 

4. tror du att du kommer hålla på med hästar i framtiden också? alltså ja jag är nästan uppvuxen med hästar. Det är flera i min släkt som håller på med hästar och tävlar och så. Så jag hoppas verkligen att jag håller på med hästar sen när jag blir vuxen.

 

5.  har du olika tränare inom dressyr/hoppning? alltså nej det har jag inte. Där mirre står så finns det en tränare som kan båda två grennarna så jag tränar för henne.

 

6. hur många gånger i veckan rider du ut? alltså jag fösöker och rida ut 3 gånger i veckan minnst men sen kan den hända att det blir mer eller midre.

 

7.  vilken ålder satt du på en häst för första gånger? när jag satt på en häst första gången var jag 1 år och sen började jag rid i 5 års åldern eller nått. 

 

8. hur hög är mirre i mankhög? mirre är 145 i mankhögd tror jag

 

9. tar hästarna upp all din fritid? nej hästar tar nästan upp min fritid men jag har valt att hålla på med hästar och jag har fattat ett beslut. Jag är i stallet minst 4-5 timmar om dagen men på veckodagarna så kan jag inte umgås med kompisar men på helgern så går jag ofta ut med kompisar på kvällarna och så  

Av karin gustafsson - 18 september 2014 18:01

1. Varför skriver du aldrig ut killens namn och namnen på dina kompisar? ja gissa det nä men jag vill inte att killens namn eller mina kompisars namn kommer ut innan jag har frågat dom om lov och sen vill ja hålla killens namn i hemlighet lite mer och det är bara mina närmsta vänner som vet hans namn.


2. umgås du med äldre kompisar? alltså ja det gör jag för jag trivs mer med äldre kompisar än dom som är lika gammla som mig. När jag var liten så bråkade jag lätt med doms om var lika gammla så det var därför jag började umgås med dom som var äldre.

 

3. är du Kär. ja jag är kär i värdens underbaraste kille som finns och Vi är även lite på G med varandra så vi får hoppas att det blir jag och han nån gång. 

 

4. är det viktigt för dina föredrar att veta vem du är tsm med? alltså mina föredrar är ju nyfikna vem jag är tillsammans med och jag tar ju självklart alltid med min pojkvän hem om jag har nån. 

 

5. Om du gillar nån kille nu isåfall kollar han på din blogg? alltså ja jag tror det men jag har liksom inte tvingat han att läsa min blogg bara för jag gillar han och så.

 

6. Om du skaffar en kille kan du göra boyfrind/girlfrind tagg då? ja jag får väl försöka göra en sån eftersom ni ber så gulligt.

 

7. bloggar några av dina kompisar? ja det gör dom men jag vet inte riktigt vilka som gör det.

 

 

 

 

Av karin gustafsson - 18 september 2014 18:00


1. hur känns det att gå i 9an? alltså den fråga är svår jag vet inte riktigt. Men det känns skönt att man vet att det är sista året i grundskolan och att man ska börja i gymnasiet och få lära känna nya kompisar och så.

 

2.  Hur känns det inför gymansaiet? alltså det känns lungt faktist efter som jag har kompisar som går i gymnasiet nu och dom tycker att det är rätt så soft. och sen älskar jag och lära känna nya personer och så.

 

3. känns det tungt och lämna dina kompisar nu när du slutar 9an? alltså det känns faktist helt okej efter som jag inte har umgås så mkt med mina kompisar i klassen på fritiden. Och jag vet att jag kommer träffa dom efter vi har gått ut 9an också efter som alla har fb och jag kommer spara doms nummer och så.

 

4. vilken linje ska du gå på? alltså jag står mellan media eller handel. för jag älskar verkligen och göra film på datorn och har gjort det i några år och handel vill jag gå för jag vill starta ett eget företag när jag blir stor och så.

 

5. är det viktigt för dig att gå i en skola som festar mycket? Nej absolut inte viktigt för mig. jag går inte i skolan för att fest jag går i skolan för att lära mig saker och få en utbildning så. 

 

6. är du nervös för att börja gymnasiet? ja det är jag för jag vet inte hur det kommer bli och sen vet jag inte vilket jag vill gå på och sen vill man ju få kompisar så fort som möjligt liksom när man börjar.

 

7. ska du gå på ett gymnasium i göteborg? självklart ska jag gå på ett i göteborg för jag trivs i göteborg och vill fortfarande kunna umgås med mina kompisar och så.  

Av karin gustafsson - 18 september 2014 12:05

 här kommer svaren till frågestunden hoppas att ni gillar dom verkligen.


1. gillar du nån just nu? alltså ja det gör jag och killen vet om att jag gillar han och så. Men jag hoppas verkligen att det kan bli nåt mellan mig och han.

 

2. vad är viktigast för dig att killen är?killen ska vara snäll, omtänksam och gillar sport och sen spelar det ingen roll faktist för mig. Jo åldern han saka inte vara under 14. sen har jag inga krav hur han ska se ut

 

3. är det viktigt för dig att din familj gillar din kille? alltså det är ju roligare om min familj gillar han och då kan man ju umgås alla tillsammans och då blir det inte så mkt bråk om att man har sattsat på fel kille och så. så det är väl viktigt för mig att min kille och min familj trivs ihop.

 

4. Kommer du skriva ut på bloggen om du skaffar en pojkvän? alltså det beror på för att om jag känner att jag vill dela det med mina läsare och om han vill också så gör jag självklart det. Men jag kommer kanske inte skriva det så fort jag har skaffat pojkvän liksom. Jag har inte så bråttom och visa i social medier att jag har skaffat en kille precis.

 

5. kan du ge tips hur man ska veta att än kille är kär i än?alltså jag märker om nån är kär i mig för då håller den killen på med mig väldigt mycket och kollar in mig och så och sen pratar dom ofta med mig och så. så om den gör så är det säkert kär i dig.

 

6. är du kär i några av dina ex fortfarande? helt ärligt nej. dom flesta jag har varit tillsammans med är det jag som har gjort slut för jag inte haft några kännslor kvar för dom och då har vi bara blivit vänner. Men efter några månader så har några av mina Ex frågat på mig men jag har sagt nej.

 

7. skulle du kunna vara tillsammans med en 17 åring? helt ärlig nu ja ålden spelar ingen roll bara man älskar den personen man är ihop med och så. 

 


hoppas att ni gillar svaren om kärlek och så del 2 kommer ut ikväll och det kommer handla om skola och lite annat smått och gott.     

 

 

Presentation

hej vad kul att du hittade hit. på min blogg får ni läsa om min vardag, hästar. kontakta mig på kakan1114@gmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

hur gamla är ni som läser min blogg. är nyfiken hur gamla ni är
 11
 10
 9
 13 eller äldre

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kakkan1114 med Blogkeen
Följ kakkan1114 med Bloglovin'

Kenta

  kenta är en C-ponny som jag brukar rida på han är super go och söt han kommer ni få läsa om här på bloggen

vardag,hästlivet

  här kommer ni får läsa om min vardag och hästar

skriv gärna här

mirre

mirre

mirre heter jag och är 23 år gammal och är en arbaisk fullblod och är dressyrhäst. jag är karins foderhäst hon har mig på tors,lörd och ibland sönd. jag älskar och rida ut i skogen men jag gillar också och jobba i paddocken. jag är inte så duktig på att hoppa men jag kan hoppa fast jag är en dressyrponny.    


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se